Sayfalar

Dikkat!! Basına kozmetik ve sporcu gıdaları yasağı olarak yansıyan gümrük genelgesi; kozmetik ve besin takviyelerinin yurtiçine girişini tamamen yasaklarken, muafiyet kapsamındaki ayakkabı, giyim, elektronik ve diğer ürünlerin yurda girişini 2 ayda 1 kez yılda ise 5 kez olmak üzere sınırlandırmıştır.

17 Mayıs 2011 Salı

Vekalet Vermek İsteyenler İçin Bilgilendirme

Açıklama bizzat Avukatımız Umut Şeker tarafından Serdar' a yapılmıştır.

Serdarcım, vekalet şudur; vekillik ilişkisinin hukuksal olarak doğabilmesi için yani bir avukatın bir vatandaşın davasına bakabilmesi için notere giderek vekil tayin ettiğine dair beyanda bulunması ve bu beyanını avukata vermesi gerekir. Vekalet verirken özen gösterilecek bir husus yok ben size ismimi ve birlikte çalıştığımız avukatın isim adres ve TC'lerimizi vereceğim gidip noterden danıştay ve idare mahkemeleri huzurunda açılmış açılacak davalarda bizi temsile yetkili kıldık diye vekalet çıkartacaksınız o kadar. Eve haciz gelecek diye bir şey yok.

Vekalet Hakkında Bilmeniz Gerekenler;
Avukat ile vekili arasındaki ilişki bir vekalet ilişkisidir. Bu nedenle avukat vekili adına işlem yapabilmesi için muhakkak vekalet ile vekil atanmalıdır. Ayrıca bu vekaletin imzasının noter tasdikli olması gerekmektedir.

Ve bunu da ben ekliyorum. Vekaletlerimizi Av. Umut Şeker'e vermeden önce dava için gerekli para toplanmış olmalı. Dolayısıyla vekalet verecek arkadaşlar tamamlandıktan sonra hemen "HESAP NUMARASI" paylaşılacak. Hesapta gerekli para toplandıktan vekalet verecek arkadaşlarımızla belirlenen gün toplanıp davayı açması için noter'de 
avukatımıza toplu vekaletimizi vereceğiz.


Avukat Umut Şeker' den açıklama:
Benimle dava konusunda görüşmek isteyenlerin bilgisine;
Bürom arandığında direkt olarak ismimi verirseniz sevinirim. Büromdaki diğer avukatlar değil sadece ben bu davada vekil olacağımdan görüşülecek ve bilgi alınacak avukat konusunda özen gösterilmesini rica ediyorum. Cep telefonumdan her zaman arayabilirsiniz.

Saygılarımla...

Av. Umut Şeker
0 532 208 57 21



DAVAMIZI TÜKETİCİ HAKLARI DERNEĞİNE DEVRETTİĞİMİZ İÇİN BU ETKİNLİK İPTAL EDİLMİŞTİR, EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.
AYRINTILI BİLGİ İÇİN http://goo.gl/OxL06  SAYFAMIZI ZİYARET EDİNİZ.

By Bir Erkeğin Dengesiz Ruh Halleri with Yorum yok

0 yorum:

Yorum Gönder