Sayfalar

Dikkat!! Basına kozmetik ve sporcu gıdaları yasağı olarak yansıyan gümrük genelgesi; kozmetik ve besin takviyelerinin yurtiçine girişini tamamen yasaklarken, muafiyet kapsamındaki ayakkabı, giyim, elektronik ve diğer ürünlerin yurda girişini 2 ayda 1 kez yılda ise 5 kez olmak üzere sınırlandırmıştır.

16 Mayıs 2011 Pazartesi

Medya Organlarına Gönderilen Yazı

Merve tarafından kaleme alınmıştır.

Bir tüketici olarak ürünlerimi internet üzerinden nereden satın alacağımı seçme ve posta yolu ile kapıma kadar teslim edilmesini sağlama seçimimi kısıtlayan, 2009/15481 nolu bakanlar kurulu kararı eki, gümrük uygulamasına yönelik 19 Nisan da yayınlanan, 2011/23 nolu genelge ile Avrupa birliği yolunda ilerlemekte olduğumuz ifadesinin tam aksi şekilde alınan karar ile ilgili  olarak, sessiz kalmadığımızı ve kalmayacağımızı ve bu konunun çok büyük bir kesim tarafından protesto edildiğini ifade etmek için yazıyorum. 
Bu düzenleme tüketici seçimlerini önleyen ve tamamen özgürlüğümüze  yapılan bir saldırıdır. Bundan sonra hangi özgürlüğümüzün elimizden alınacağını endişe ile bekliyoruz, hangi özgürlüğümüz elimizden gidecek?

Böylesi uygulamalar hepimizin geleceği için derinden endişelenmemize neden olduğu gibi genç nesiller, çocuklarımız içinde çok kötü bir örnek oluşturmaktadır ve bu  bizim desteklemeyi istediğimiz bir gelecek değildir. Bu mevzuatın geri çekilmesini ve ülkemizdeki tüketicilerin özgürlüğünün korunması için sizden yardım istiyoruz. Lütfen bu konuyu gündeme getirin, bize destek olun. Böylesi uygulamaların sessiz sedasız ve derinden yaptım oldu mantığı ile uygunmasına sizin de yapacağınız destek ile engel olmak ve  ALIŞVERİŞ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ GERİ ALMAK İSTİYORUZ!
Saygılarımla,

By Bir Erkeğin Dengesiz Ruh Halleri with Yorum yok

0 yorum:

Yorum Gönder