Sayfalar

Dikkat!! Basına kozmetik ve sporcu gıdaları yasağı olarak yansıyan gümrük genelgesi; kozmetik ve besin takviyelerinin yurtiçine girişini tamamen yasaklarken, muafiyet kapsamındaki ayakkabı, giyim, elektronik ve diğer ürünlerin yurda girişini 2 ayda 1 kez yılda ise 5 kez olmak üzere sınırlandırmıştır.

16 Haziran 2011 Perşembe

Ve Dava Açıldı

Merhaba arkadaşlar. DAVA DANIŞTAY'DA AÇILMIŞTIR. Dava takip numarası; 2011/138492. Önümüzdeki hafta davanın ESAS NUMARASI verilecektir (dava bu esas numarası üzerinden yürüyecektir bu esas numarasını hangi daire görevli ise o daire veriyor inceleme sonrasında).

Şu an www.danistay.gov.tr sayfasına girdiğinizde sol tarafta linkler bölümü bulunmaktadır. Bu linklerden e-hizmetler başlığı altında yer alan Dava Dosyası Sorgulama linkine tıklıyorsunuz. Açılan sayfada 'şimdilik' '''Genel Evrak Numarasından Arama''' linkine tıklıyorsunuz. Evrak yılına 2011, evrak numarasına ise 138492 yazıyorsunuz. Açılan sayfada davacı ve davalıyı görebilirsiniz. Önümüzdeki hafta esas numarası belli olduğunda yine aynı bölümden '''Esas Numarasından Arama''' bölümüne tıklayacaksınız ve oradan yazacağım daire numarası ile esas numarasını girerek davanın sürecini takip edebileceksiniz. Dava açma evrakları da (makbuz vb) bugün veya yarın öğleden sonra yayınlanacaktır. Yarın da bağış işlemi yapılacak makbuzu buradan yayınlanacaktır.

Önemli NOT: Açılan sayfada YD (Yürütmenin Durdurulması) talebi yok dese de bu kayıt standart bir kayıt olup memur o bölümleri es geçiyor ilk kayıt olduğu için, bilinmesi gereken öncelikle olarak YD talebimiz bulunmaktadır sayfada verilen bilgiler sizi yanıltmasın. :)

Önemle bilginize sunulur.

Saygılarımla..

Av. Umut Şeker

By Bir Erkeğin Dengesiz Ruh Halleri with 2Yorum

2 yorum:

bu dava içerisinde, iherb yasağı da var mı?

Esas Yıl - No 2011-7949

Yorum Gönder