Sayfalar

Dikkat!! Basına kozmetik ve sporcu gıdaları yasağı olarak yansıyan gümrük genelgesi; kozmetik ve besin takviyelerinin yurtiçine girişini tamamen yasaklarken, muafiyet kapsamındaki ayakkabı, giyim, elektronik ve diğer ürünlerin yurda girişini 2 ayda 1 kez yılda ise 5 kez olmak üzere sınırlandırmıştır.

14 Mayıs 2011 Cumartesi

Dava için vekalet verecek kişiler arıyoruz

Dava sürecinde ilk adım açılacak iptal davası için vekalet verme aşamasıdır. Bu nedenle başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere diğer tüm illerimizden il başına 5 kişinin vekalet vermek için gönüllü olması gerekmektedir
Tek dosyada Vekalet dosyası ücreti 100 TL. 5'erli halde 20 kişi vekalet vermesi durumunda  toplam 400 TL . Vekalet verecek kişilerin "kararlaştırılan gün kararlaştırılan yerde" buluşup, notere giderek avukatımız adına toplu vekalet vermesi gerekmektedir. Aynı gün ve saatte noterde olabilecek arkadaşlarımız vekalet için öne çıksınlar lütfen. Önder olmak ve vekalet vermek isteyen arkadaşlar lütfen iletişim bölümünden bizimle temasa geçsinler.



Avukat Umut Şeker' in vekalet verecekler için açıklamasıdır: http://goo.gl/MxuIS


DAVAMIZI TÜKETİCİ HAKLARI DERNEĞİNE DEVRETTİĞİMİZ İÇİN BU ETKİNLİK İPTAL EDİLMİŞTİR, EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.
AYRINTILI BİLGİ İÇİN http://goo.gl/OxL06  SAYFAMIZI ZİYARET EDİNİZ.

By Admin with 2Yorum

2 yorum:

bende bugün mağdur oldum.Amerikadan 12 mayısta apple tv almıştım.18 mayıstada rayban gözlük aldım .bugün gözlüğü vermediler ve amerikaya geri iade ettiler.

Böyle saçmalık olamaz ya. Henüz haberim oldu. ve 20 tane sipariş bekliyorum yurtdışından. neyin kontrolünü yaptıklarını sanıyorlar. başta düşündüm istihdam mı sağlayacaklar ülkede, ulusal ekonomiyi mi canlandıracaklar. baktım politikacıların açıklamaları saçma sapan. alakası yok. ne yapmaya çalışıyorsunuz ne bu temeli oturtulmamış saçma sapan kısıtlamalar? ne olacak benim 20 ürünüm? nedir bu ya ona kısıtlama buna kısıtlama! yahu bir mantığı olsa tamam diyeceğim. hadi kozmetik ve sağlık ürünleri bir nebze mantıklı. ama bunun mağduriyetini yaşayanlar elbette var. bir şey yapılıyor ama neden adam akıllı olmuyor bu? neden ille mantıksızlık çerçevesinde oluyor? 10 paket yaklaşık 20 ürünüm ne olacak benim? arkadaşımın doğum günü hediyeleri, ben ne yaptım o ürünleri şimdi satmak için mi aldım? vergi kaçakçılığı mı yaptığım? ne alakası var be insan? mağazaya girip 30 ürün alan her insan satmak için mi alıyor? şu bir hallolsa ya diken üstünde duruyorum resmen. henüz haberim oldu. daha önce olsaydı ben de önlemimi alırdım. bu durum bize maddiden ziyade manevi zarar verecek. düşüncesizce davranarak hareket edilen bu davranışı kınıyorum. doğru düzgün kontrol yapmamak için çıkarılan bu "kökten" çözümü(?) kınıyorum.

Yorum Gönder